top of page
  • Hoitojen määrä ja hoitoväli riippuu niin hoidosta, kuin mihin hoitoa tehdään, mitkä ovat odotuksesi ja mikä on lähtötilanteemme yms. Pitkään jatkuneen tulehduksen tasapainotus vie kuukausia ja matkaan mahtuu vaiheita jolloin tuntuu, että tilanne pahenee tai tilanne ei edisty. Ikääntymisen ennaltaehkäisevässä hoidossa ja ikääntymismuutosten korjaavassa kokonaisuudessa hoitojen määrä on yksilöllinen.

    Medikaalinen ihonhoito on jatkuva matka, ikääntymisprosessia ei saa "pois päältä" ja jossa emme valitettavasti saa tilannetta pysäytettyä, vaan pyrimme hidastamaan sitä ja ylläpitämään.

    Alle 30 vuotiaille usein riittää muutama puhdistava hoito ja 2-4 mikroneulausta vuositasolla. Liialliset hoidot voivat jopa tehdä hallaa. Yksilöllinen hoitosuunnitelma on siis kaiken takana, se mikä toimii ystävällesi, ei välttämättä ole sinulle sopiva, vaikka kokisitte että "ongelma" on sama. Yli 30-vuotiaana alamme yksilöllisesti herätä ensimmäisiin ikääntymismuutoksiin, jolloin hoitojen suositusmäärät lisääntyvät. +/-40 vuotiaalle harvemmin riittää enää tavallinen mikroneulaus, vaan ikääntymismuutoksiin kaivataan lisäksi radiofrekvenssipohjaista kokonaisuutta, sekä pistoksia.

  • Pääsääntöisesti hoidot sopivat kaikille. Sovitamme iän ja yksilöllisten ominaisuuksien mukaan hoitojen määrät sopiviksi. Tietyt lääkitykset, sairaudet, raskaus ja imetys rajoittavat hoitomahdollisuuksia. Nämä käydään veloituksettomassa konsultaatiossa läpi.

  • Päädymme mihin tahansa hoitoon kanssasi, suosittelen että voisit viettää vähintään loppupäivän ilman meikkiä, saunaa tai hikiliikuntaa. Hoidon jälkeiset kasvojen punoittelut, kirvelyt, kuumotukset, kihelmöinnit ovat normaaleja ja helpottavat muutamassa tunnissa. Seuraavan päivän hoitorutiinit pääsääntöisesti kannattaa suorittaa miedoilla ja rauhoittavilla tuotteilla.

    Jokainen hoito on erilainen ja konsultaatiotilanteessa kerron, jos suunniteltu hoito vaatii pidempää toipumista tai huomioimista kotihoidossa. Hoitojen jälkeen kertaan vielä yksilöidyt hoito-ohjeet suullisesti.

  • Osa kaipaa ennen medikaalisten hoitojen aloitusta kotihoidon uusintaa ja ihon rauhoittamista. Osan kanssa voidaan siirtyä heti hoitoihin ja muuttaa kosmetiikkaa tarvittaessa matkan varrella.

Usein kysyttyä

bottom of page