top of page

Laserkarvanpoisto on tehokas keino poistaa ihokarvoja pysyvästi

Laserilla tehty karvanpoisto on tehokkain menetelmä päästä eroon häiritsevistä ihokarvoista. Käytössämme on yksi markkinoiden parhaimmista laitteista, Lutronicin Clarity II, joka hyödyntää kahta optimaalista aallonpituutta (755nm Alexandriitti ja 1064 nd:Yag) mahdollistaen turvallisen ja tehokkaan hoidon.

Laserkarvanpoisto on nopea, turvallinen ja hyvin siedetty hoitomuoto monipuolisten viilennysratkaisujen ansiosta. Karvanpoisto voidaan suorittaa lähes kaikille ihoalueille ja se soveltuu useampien ihotyyppien ja karvanlaatujen hoitoon. Hoitoon tullaan aina veloituksettoman konsultaation kautta, jossa arvioimme hoidon soveltuvuuden sinulle.

Laserkarvanpoistoon hakeudutaan sekä esteettisistä että lääketieteellisistä syistä. Follikuliitti eli sisäänpäin kasvaneet karvat ovat yleinen ongelma, josta kärsitään usein liian kauan. Laserkarvanpoistosta voit saada erinomaisen avun follikuliittiin ja liikakarvoituksen hoitoon. Lisäksi laser tehoaa usein hidradenitis suppurativaan sekä sinus pilonidalis ihotulehduksiin.

Laserhoito tehoaa parhaiten kasvuvaiheessa oleviin karvatuppiin vahingoittaen niitä lämpöenergialla. Karvatuppi vahingoittuu, surkastuu ja karva lakkaa kasvamasta. Hoitokertoja tarvitaan useita, tyypillisesti 4-8 hoitokäyntiä vartalon alueella. Ihokarvojen kasvu hidastuu usein käsittelyiden edetessä ja arvioimme hoitovälejä aina yksilöllisesti. Yleensä hoitoväli sijoittuu 5-12 viikon välille hoidettavasta ihoalueesta riippuen.

Laserkarvanpoisto sopii lähes kaikille, mutta tiettyjä rajoituksia tulee huomioida. Tumma ihonsävy, liian vaalea tai hentoinen karva, tietyt sairaudet sekä raskaus ja imetys ovat esteenä hoidolle.  Veloituksettomassa konsultaatiossa varmistamme hoidon soveltuvuuden juuri sinulle, ja saat tarkemmat ennen ja jälkeen hoito-ohjeet. Klinikalla laserkarvanpoistoja tekee lasereihin kouluttautunut sairaanhoitaja vuosien kokemuksella.

  • Alexandriittilaserin valon aallonpituus imeytyy ihon pigmenttiin, eli väriin. Laserkarvanpoisto on ihanteellista menetelmä karvanpoistoon silloin, kun iho on vaalea ja ihokarvat tummia. Valkoiseen, harmaaseen tai punaiseen karvaan valolähteiset hoitomuodot, kuten laser, eivät toimi. Analysoimme ihosi ja ihokarvojesi värin soveltuvuuden laserkarvanpoistoon tarkemmin veloituksettomalla konsultaatiokäynnillä. Tarvittaessa voimme tehdä myös pienen koehoidon maksutta.

  • Ennen laserhoitoa ihokarvat ajetaan mahdollisimman tarkasti edellisenä iltana tai hoitopäivän aamuna. Sokerointia, vahausta ja ihokarvojen nyppimistä tulee välttää vähintään 5 viikkoa ennen laserkarvanpoistoa. Hoitoon kannattaa tulla puhtaalla iholla, joten ihovoiteiden ja kosmetiikan käyttöä ei suositella. Hoitoa ei voi tehdä ruskettuneelle tai auringossa palaneelle iholle eikä itseruskettavien tummentamalle iholle. 

  • Laserhoito on erinomainen vaihtoehto, jos kärsit karvatupen tulehduksesta, sisään kasvaneista karvoista tai ihosi ärtyy herkästi muista karvanpoistomenetelmistä. Mahdolliset tulehdusten jättämät pigmenttiarvet vaalenevat myös hoitojakson aikana. Laserkarvanpoiston lopputuloksena ihosta tulee kauniimpi, pehmeämpi, karvaton ja sileä!  

  • Laserilla tehdyn karvanpoiston jälkeen hoidetulla ihoalueella voi olla lievää punoitusta, kuumotusta, turvotusta ja arkuutta sekä harvoin mustelmaa. Saunomista, uimista ja voimakkaiden kosmetiikkatuotteiden käyttöä tulee välttää noin vuorokauden ajan. Auringonottoa tulee välttää viikon ajan. 

  • Kyllä, kriteerien täyttyessä laserilla voidaan poistaa ihokarvoja lähes miltä alueelta tahansa.  

  • Laserhoidon kesto riippuu hoidettavan alueen koosta. Esimerkiksi kasvojen tai kainaloiden käsittely kestää noin 15 minuuttia, säärien noin tunnin. 

  • Usean vuoden kokemuksella laserkarvanpoistosta voimme sanoa, että tulokset ovat pääsääntöisesti erinomaisia. Poikkeuksena tähän ovat toisinaan naisten hormonaaliset kasvojen alueen karvat, joiden poistaminen pysyvästi voi olla haastavaa. Laserkarvanpoistolla pyrimme pysyvään karvan vähentymiseen ja/tai sen poistumiseen kokonaan. Tuloksen pysyvyyteen vaikuttavat lukuisat seikat, jotka arvioimme yksilöllisesti veloituksettomalla konsultaatiokäynnillä.  

  • Kasvojen alueella tehtävässä laserkarvanpoistossa hoitoväli hakeutuu 5-6 viikon välille. Kasvoista alaspäin siirryttäessä karvankasvun sykli hidastuu, ja hoitoväli on tyypillisesti  7-12 viikkoa. Teemme jokaiselle asiakkaalle yksilöllisen hoitosuunnitelman ja arvion hoidon kokonaiskestosta. Tarvittavien hoitokertojen määrä vaihtelee useimmiten muutamasta kerrasta kymmeneen kertaan.  

  • Laserilla tehtävää karvanpoistoa voisi kuvata toimenpiteenä epämiellyttäväksi: se ei varsinaisesti satu, mutta ei tunnu myöskään mukavalta. Hoito voi tuntua nipistelynä ja hetkellisinä, napakoina sivalluksina iholla. Kylmäpuhallus, sekä laitteeseen integroitu cryosuihkaus tekevät hoidosta siedettävän. Muutaman tunnin ajan hoidetulla ihoalueella voi olla lievää punoitusta, kuumotusta, turvotusta ja arkuutta. 

Kasvot suppea

alk. 99 €

Kasvot laaja

alk. 179 €

Kainalot

195 €

Käsivarret

alk. 219 €

Rinta tai selkä

alk. 329 €

Bikini suppea

alk. 205 €

Brassi

alk. 299 €

Reidet suppea

alk. 399 €

Reidet laaja

alk. 539 €

Sääret

alk. 379 €

bottom of page