top of page

Juvéderm ®

Juvéderm® on korkealaatuinen lääkeyhtiön valmistama ja FDA:n hyväksymä täyteaine. Täyteaineet ovat injektoitavia geelejä, joilla pyritään korostamaan, selkeyttämään tai muotoilemaan kasvojen piirteitä. Yksilöllisesti toteutettu täyteaine hoito on luonnollinen ja tasapainoinen.

alk. 495€ 

HArmonyCa®

HArmonyCa on hybridi-injektio jossa yhdistyy hyaluronihappo ja kalsiumhydroksiapatiitti. Hyaluronihappo lisää kasvoille volyymia ja kohottavaa vaikutusta ja kalsiumhydroksiapatiitti stimuloi kollageenin tuotantoa, mikä auttaa vähitellen kiinteyttämään ihoa.

alk. 1200€ 

Radiesse ®

Radiesse® on injektoitava täyteaine, jonka sisältämät kalsiummikropartikkelit ja geeli kohottavat piirteitä heti. Radiesse® muodostaa ihon alle ainutlaatuisen tukirakenteen, joka edistää elimistön omaa kollageenin muodostusta. Prosessi jatkuu useiden kuukausien ajan.​

alk. 625€ 

Täyteainehoidot

Täyteaineet ovat erinomainen työkalu palauttamaan kasvoille ryhtiä ja täyteläisyyttä. Tuotteet levittyvät ihoon tasaisesti ja saavat sen näyttämään ja tuntumaan luonnolliselta. Kasvojen erialueilla käytetään erivalmisteita, jolloin luonnollinen kasvojen liikehdintä säilyy ja tuotteet asettuvat tasapainoisesti.

Hoitojen tulokset ovat pitkäkestoisia ja heti nähtävissä. Hoidon jälkeen kasvoilla voi olla turvotusta ja punoitusta muutaman päivän ajan, sekä mustelmat ovat mahdollisia. Tämä on tärkeää huomioida hoitoa suunnitellessa.

Teen kanssasi yksilöllisen hoitosuunnitelman huomioiden toiveesi maksuttoman konsultaation yhteydessä. Hoidon hinnoittelu koostuu hoidettavan alueen ja täyteaineiden määrän mukaan. Kustannusarvio tehdään konsultaatiokäynnillä.

Usein kuvatut ajatukset hoidosta:​

"Yllättävän kivutonta", "Näytän virkeämmältä", "Kukaan ei huomaa, vaikka itse huomaankin valtavan eron"

Kasvot ovat kuin puhdas taulu, jossa leikitellään valoilla ja varjoilla.
bottom of page