top of page

PRP-hoidoilla voidaan ehkäistä hiustenlähtöä ja elvyttää hiustenkasvua

Hiustenlähtö, hiusten harveneminen sekä päänahan erilaiset ongelmat saattavat koskettaa niin miehiä kuin naisiakin. Syy jää usein tuntemattomaksi, mutta perintötekijät, elämäntavat, hormonit ja/tai stressi ovat asioita, joita kartoitetaan ennen hoitoihin päätymistä. Useiden vuosien tutkimustulosten ja kokemuksen myötä on havaittu, että yksi tehokkaimmista hoitomuodoista päänahan ongelmiin ovat PRP-injektiohoidot. PRP-hoidossa asiakkaan verinäytteestä erotellaan plasma. Plasman sisältämät kasvutekijät sekä elimistön omat kantasolut ravitsevat ja elvyttävät karvatuppea. Nämä tekijät pystyvät lisäämään ja nopeuttamaan hiusten kasvua sekä parantamaan hiuslaatua.  

Sanna Liukkonen    

sanna@lahdetie.fi    

044 249 2595

  • Veloitukseton konsultaatio on oikea reitti hoidon aloitukseen. Suosittelemme hoitoa sarjahoitona, 3-6 hoitoa 4 viikon välein. Ylläpitohoitojen väli on yksilöllistä ja niitä tehdään tarpeen mukaan, tyypillisesti 3-9 kuukauden välein. 

  • Pese hiukset samana tai edellisenä päivänä ja vältä käyttämästä muotoilutuotteita. Hoitoon tullessasi hiuspohjassa ei saa olla aktiivista tulehdusta. Kasvojen alueen aktiivinen huuliherpesrakkula on myös este hoidolle ja hoito voidaan suorittaa vasta, kun herpes on täysin parantunut.

  • PRP-hoidossa otamme asiakkaalta pienen määrän verta, josta erottelemme verihiutaleet sentrifugoinnilla. Näin saamme eroteltua verihiutalepitoisen plasman (PRP) sekä verihiutaleköyhän plasman (PPP) toisistaan. Hiuspohjaan pistetään ravinnerikas, eroteltu PRP mesoterapia-menetelmällä pienin, yksittäisin pistoksin. Mikroneulaustakin voidaan käyttää, mutta mesoterapia on menetelmänä tehokkaampi. Kasvutekijät käynnistävät hiuspohjan ihossa välittömän aktivoitumisen.

  • Toimenpiteen jälkeen on mukava laittaa puhdas pipo tai huivi päähän. Vältä päänahan koskettelua loppupäivän. Hoidon jälkeen hiukset kannattaa pestä vasta seuraavana aamuna.

PRP -mesoterapia

Mesoterapia suoritetaan perinteisin pistoksin hyvin pienellä neulalla. Hoito on tehokas tapa parantaa päänahan hyvinvointia ja edistää karvankasvua.

Suosittelen sarjahoitoa: 3-5 hoitokertaa 4 viikon välein.​

Toipumisaika: 1-3 vrk.

Jonkin verran kipua. 

alk. 290 €

Cellbooster Hair -mesoterapia

Mesoterapia suoritetaan perinteisin pistoksin hyvin pienellä neulalla. Hoito on tehokas tapa parantaa päänahan hyvinvointia ja edistää karvankasvua.

Suosittelen sarjahoitoa: 3-5 hoitokertaa 4 viikon välein.​

Toipumisaika: loppupäivä.

Jonkin verran kipua. 

alk. 265 €

PRP -mesoterapia ja mikroneulaus

​Hoito kokonaisuudessa yhdistetään mesoterapia perinteisin pistoksin, sekä mikroneulaus.  

​​

Suosittelen sarjahoitoa: 3-5 hoitokertaa 4 viikon välein. 
Toipumisaika: loppupäivä. 
Jonkin verran kipua.

alk 365 €

bottom of page