top of page

PRP-hoidoilla voidaan ehkäistä hiustenlähtöä ja elvyttää hiusten kasvua

Hiustenlähtö, hiusten harveneminen ja erilaiset  päänahan ongelmat voivat koskettaa niin miehiä kuin naisiakin. Ennen hoidon aloitusta kartoitamme perintötekijöiden, elämäntapojen, hormonaalisten muutosten ja stressin vaikutusta tilanteeseesi. Hiustenlähdön syy voi kuitenkin usein jäädä tuntemattomaksi. Tutkimustulosten ja useiden vuosien kokemuksen myötä on havaittu, että yksi tehokkaimmista hoitomuodoista hiustenlähtöön ja päänahan ongelmiin ovat PRP-injektiohoidot.

Kenelle päänahan PRP-hoito sopii?

Päänahan PRP-injektiohoidot sopivat kaikenikäisille asiakkaille, sekä naistyyppisen että miestyyppisen hiustenlähdön hoitoon. Jos hiuksesi ovat alkaneet harventua tai sinulta on lähtenyt hiuksia aiempaa runsaammin, on oivallinen hetki aloittaa päänahan PRP-hoidot. Myös pälvikaljun, eli alopecia areatan aiheuttamia päänahan ongelmia voidaan hoitaa päänahan PRP-hoidoilla. Säännöllisen hoitojen avulla voidaan ehkäistä uusien kaljujen alueiden muodostumista sekä palauttaa ja nopeuttaa hiusten kasvua.

PRP-hoito eli päänahan mesoterapia toimii myös erittäin hyvänä tukihoitona hiustensiirron jälkeen, kun hoito aloitetaan noin 1–2 kuukautta siirteestä. Hoidon avulla voimme tukea ja nopeuttaa siirrettyjen hiusten kasvua sekä ennaltaehkäistä hiustenlähdön jatkumista. Näin voimme ylläpitää hiustensiirron tulosta sekä välttää mahdollisia uusia toimenpiteitä. 
Suosittelemme 3–5 hoitokertaa,  joiden jälkeen ylläpitohoidoksi riittää tarpeen mukaan kertahoito, esimerkiksi kerran puolessa vuodessa tai vuodessa toteutettuna. 

Päänahan PRP-hoitoa voidaan käyttää myös ennaltaehkäisevänä hoitona. Kuten ihonhoidossakin, on myös päänahan hoidossa helpompi ennaltaehkäistä kuin pyrkiä korjaamaan jo olemassa olevia vaurioita. Tästä syystä hoito sopii myös niille, jotka eivät kärsi voimakkaasta hiustenlähdöstä tai hankalista päänahan ongelmista. 

 • Veloitukseton konsultaatio on oikea reitti hoidon aloitukseen. Konsultaation yhteydessä voidaan toteuttaa myös ensimmäinen hoito samalla käynnillä. Suosittelemme hoitoa sarjahoitona, 3–6 hoitoa neljän viikon välein. Ylläpitohoitojen väli on yksilöllistä ja niitä tehdään tarpeen mukaan, tyypillisesti 3–12 kuukauden välein.

  Päänahan PRP-hoidolla voidaan muun muassa helpottaa hiustenlähtöön liittyvää päänahan kuivuutta, kipeyttä sekä hiustenlähtöön mahdollisesti liittynyttä päänahan kutinaa.

 • Pese hiukset samana tai edellisenä päivänä ja vältä käyttämästä muotoilutuotteita. Hoitoon tullessasi hiuspohjassa ei saa olla aktiivista tulehdusta. Kasvojen alueen aktiivinen herpesrakkula on myös este hoidolle ja hoito voidaan suorittaa vasta, kun herpes on täysin parantunut.

  Älä tule hoitoon sairaana. Odota muutama viikko rajumman infektion, kuten influenssan, jälkeen ennen hoidon aloitusta. Tällä varoajalla haluamme varmistua siitä, että hoidossa käytettävä plasma on mahdollisimman hyvälaatuista. 

 • PRP-hoidossa otamme asiakkaalta pienen määrän verta, josta erottelemme verihiutaleet sentrifugoinnilla. Näin saamme eroteltua verihiutalepitoisen plasman (PRP) sekä verihiutaleköyhän plasman (PPP) toisistaan. 

  Ravinnerikas, eroteltu PRP injektoidaan hiuspohjaan mesoterapia-menetelmällä pienin, yksittäisin pistoksin. Plasman sisältämien kasvutekijöiden avulla pyrimme ravitsemaan ja elvyttämään karvatuppea. Mikroneulaustakin voidaan käyttää, mutta mesoterapia on menetelmänä tehokkaampi. 

  Mesoterapialla pystymme vaikuttamaan myös päänahan ihon rakenteeseen lisäten ja aktivoiden ihon oman kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Kun päänahan iho voi hyvin ja ei kiristä, on karvatupella hyvät elinolosuhteet ja tätä kautta voimme tukea hiusten parempaa kasvua. 

 • Toimenpiteen jälkeen on mukava laittaa puhdas pipo tai huivi päähän. Vältä päänahan koskettelua ja pidä päänahka mahdollisimman puhtaana. Hoidon jälkeen hiukset pestään tyypillisesti seuraavana aamuna tai saamiesi ohjeiden mukaisesti. Vältä hikoilua vuorokauden ajan hoidon jälkeen. 

PRP -mesoterapia

Mesoterapia suoritetaan perinteisin pistoksin hyvin pienellä neulalla. Hoito on tehokas tapa parantaa päänahan hyvinvointia ja edistää karvankasvua.

Suosittelen sarjahoitoa: 3-5 hoitokertaa 4 viikon välein.​

Toipumisaika: 1-3 vrk.

Jonkin verran kipua. 

alk. 290 €

Cellbooster Hair -mesoterapia

Mesoterapia suoritetaan perinteisin pistoksin hyvin pienellä neulalla. Hoito on tehokas tapa parantaa päänahan hyvinvointia ja edistää karvankasvua.

Suosittelen sarjahoitoa: 3-5 hoitokertaa 4 viikon välein.​

Toipumisaika: loppupäivä.

Jonkin verran kipua. 

alk. 265 €

PRP -mesoterapia ja mikroneulaus

​Hoito kokonaisuudessa yhdistetään mesoterapia perinteisin pistoksin, sekä mikroneulaus.  

​​

Suosittelen sarjahoitoa: 3-5 hoitokertaa 4 viikon välein. 
Toipumisaika: loppupäivä. 
Jonkin verran kipua.

alk 365 €

bottom of page